Libros y Ebooks (PDF / EPUB) DIADELBLOG

Gran selección de libros gratis en español

Buscar Libro...

Hemos encontrado un total de 3 libros disponibles para descargar
El Camino de cada any

El Camino de cada any

Autor: Josep Alboquers Bosch

Número de Páginas: 294

El Camino Francés, la via de la Plata i el primer tram del Primitivo, caminants, sol o en grup petit, en nou perìodes, en diferents anys. Entre la guia i l'anecdotari, el llibre recull els documents -inicialment personals- que han de preservar la memòria del viatge personal i col·lectiu. Memòria de l'autor i també dels acompanyants directes i els indirectes en el dia a dia de cada etapa.

Sin imagen

Enfermedades víricas del ganado vacuno

Autor: Robert F. Kahrs

Número de Páginas: 363

Los virus y la virologia. Conceptos basicos para el estudio de las enfermedades viricas. Epidemiologia de las infecciones viricas. Tecnicas de diagnostico e investigacion. Vacunas y vacunacion. Sintomas clinicos de las infecciones viricas. Adenovirus. Lengua azul. Virus de la leucemia bovina. Diarrea virica bovina. Coronavirus. Enterovirus. Fibropapilomatosis. Mamillitis por herpesvirus. Rinotraqueitis bovina infecciosa. Fiebre catarral maligna. Estomatitis papulosa de los bovidos. Parinfluenza. Paravovirus. Infecciones en los pezones por poxvirus. Pseudorrabia. Rabia. Virus sincitial respiratorio. Rhinovirus. Rotavirus asociados a la diarrea de los recien nacidos. Estomatitis vesicular. Akabane. Fiebre efimera. Fiebre aftosa. Enfermedad de la piel aterronada. Fiebre del Valle del Rift. Peste bovina.

Serrallonga

Serrallonga

Autor: Rafael Vallbona

Número de Páginas: 249

Menyspreable i exemplar, adorat i menystingut, Serrallonga és una de les figures més admirades del nostre passat. Des d'aquells primers anys del segle XVII en què les partides de bandolers campaven pels pobles i camins de Catalunya, ha arribat fins ara tot un seguit de dades que parlen d'un home perseguit durant anys per gairebé tot un exèrcit. Però qui va ser en realitat Joan Sala, àlies Serrallonga?Amb Serrallonga ens endinsem en la història i l'ambient feréstec de la Catalunya del segle XVII a través d'un relat fascinant que recrea els avatars biogràfics que van convertir un pobre camperol en un heroi indomable. Una novel·la d'aventures que presenta l'home amb totes les seves contradiccions i complexitats.Basant-se en l'argument i els guions de la pel·lícula de TV3, i amb un estil directe i efectiu fruit de la seva llarga experiència narrativa, Rafael Vallbona ha escrit Serrallonga, la història d'un bandoler que ha esdevingut llegenda.

Últimos libros y autores buscados

Libros reeditados